Lidt om mig

"Det har jeg aldrig prøvet før - det kan jeg da sagtens finde ud af"

For år tilbage ville jeg have sagt "nej det tror jeg vidst ikke.." hvis jeg dengang havde vidst hvor jeg er idag. Det er ikke "bare" en uddannelse jeg er i gang med, men i den grad også blevet en hobby/interesse. Som jeg bruger meget tid og energi på.

Bagom dette Portfolio

Jeg har valgt, at der som udgangspunkt, ser ud til at være mange billeder at klikke på, men som man kommer længere ind i siden, vil det gradvist blive mere og mere enkelt. Det er en bevidst beslutning, da det fortæller en lille historie. Nemlig at tingene ikke er så uoverskuelige hvis man tager sig tid til at se rigtigt på dem, og opdele dem. Der er altid en løsning

Evner

Min primære passion inden for Multimediedesign er selve kodningen incl. databaseopbygning, Javascript, PHP og naturligvis HTML5/CSS3. Men jeg finder det mere og mere interessant også at være en stor del af et designteam. Jeg har efterhånden også arbejdet en del med Adobe Edge Animate, som jeg finder meget spændende - og der kan hurtigt gå timer med at animere.

Jeg kan lide alsidigheden i en bred uddannelse, og dermed de mange muligheder for at fordybe sig. Min designstil er enkel, minimalistisk og stilfuld, men får jeg en opgave hvor der skal være fart på farver og animation, kan jeg også det. Trods det at man siger: "et billede siger mere end 1000 ord", mener jeg nu også at selve layoutet, og ikke mindst en god tagline har virkelig stor betydning.

Det har også været en god udfordring at skulle sammesætte en kampagne for et firma incl. virksomhedsanalyser, målgruppeanalyse, og på baggrund af resultater udvikle både reklamer f.eks. outdoor , samt tilsvarende website, som skulle have en rød tråd og samtidig overholde virksomhedens mission, vision og budskab.

Min arbejdsmoral

Jeg er MEGET vedholdende når jeg får en opgave jeg skal løse, eller et projekt med en deadline. Derfor giver jeg aldrig op, men bruger gerne meget tid og energi på, at finde den helt rigtige løsning.

Netværk

Jeg har samtidig glæde af mit netværk i løsningssituationer. Jeg er utrolig lærenem, og lærevillig, og kan geberde mig blandt mennesker fra alle samfundslag. Desuden er jeg et stort "legebarn", og er ikke bange for at kaste mig ud i noget jeg ikke før har prøvet.

Hvordan er jeg...

Jeg er en positiv og energisk kvinde, med en meget stor portion humor, samt udviklet situationsfornemmelse. Jeg sætter mine venner og veninder meget højt, og er også i dette aspekt meget loyal. Jeg er mor til 2 voksne drenge og bor på Frederiksberg. Min fritid bruger jeg på familie, venner/veninder, god mad og lidt løb og yoga. Og ellers bare nyde livet.

Jeg har været så priviligeret mht erhvervslivet, og haft flere spændende muligheder. Det betyder at jeg har prøvet forskellige jobsituationer, og tilfælles med de job jeg har haft er, at jeg ikke fortryder et eneste af dem - de har alle været med til at gøre mig til den jeg er idag.

Se mit cv HER